Studie en bouwadvies

Energiezuinig en gezond bouwen begint bij ons bij een goede voorstudie. Daaruit volgt een uitgebreid bouwadvies zodat u perfect weet waar u aandacht dient aan te besteden om uw droomproject te realiseren. Uiteindelijk kunnen we verschillende kwalitatieve testen uitvoeren om er zeker van te zijn dat de theorie overeenkomt met de praktijk.

Studie en bouwadvies

 

 

 

 

 

 

 

Voor uw nieuwbouw of renovatie project verrichten wij studie en geven bouwadvies. Onze specialiteiten zijn:

​Wij realiseren zowel woningen als bedrijfsgebouwen of scholen. Wij richten ons vooral op heel energie-efficiënte projecten, nul-energie of zero-energie, passief, lage-energie. Ook het berekenen van betaalbaarheid en terugverdientijden. Hierin hebben we al veel succes geboekt.

Door onze ervaring hebben we gemerkt dat er een brug moet zijn tussen theorie en praktijk. Vanuit deze behoefte zijn we gestart als installatiebedrijf. Onze ervaring met de EPB-berekeningen en de expertises zorgen ervoor dat we weten aan welke eisen onze installaties moeten voldoen. De praktijkervaring van het plaatsen zorgt er voor dat we inzicht krijgen in de haalbaarheid van sommige theoretische evidenties. Dit is een meerwaarde voor ons studiewerk en bouwadvies als ook bij het plaatsen van onze installaties.

Onafhankelijkheid staat sowieso centraal. We adviseren in functie van energiezuinig en kosten-efficiënt bouwen. De producten die we aanbieden leunen hier perfect bij aan.