Referenties

De balk van Beel:

Q-essence balk van beel

Dit prestigeproject van ERTZBERG met 106 appartementen heeft een BREEAM OUTSTANDING behaalt. Een vereiste was het behalen van quasi perfecte luchtdichtheid. Q-essence heeft de luchtdichtheid begeleid van lekopsporing, coaching, rapporten maken tot uiteindelijk de definitieve meting zodat dit project uiteindelijk kon slagen. In samenwerking met General Contractor Willemen NV die nauwgezet de aanbevelingen uitvoerde tot uiteindelijk alle appartementen het beoogde resultaat hebben behaald.

AWW:

Bij de uitbreiding van het dienstgebouw in Antwerpen werd Q-essence aangesteld als EPB-verantwoordelijke. Het hele bouwteam was tevreden met de aanbevelingen van decentrale ventilatie met warmterecuperatie. De uitvoering werd verricht door de hoofdaannemer. Daar dit voor de aannemer een nieuw product was, hebben we hem advies verleend over voordelen van dit systeem.

Atlas Copco: 

Atlas Copco is een wereldleider in het leveren van industriële oplossingen die de productiviteit verhogen. Q-essence werd op de site in Overijse er bij geroepen om de luchtdichtheid te testen. Dit om er zeker van te zijn dat hun filiaal beantwoordt aan het hoogste comfort voor de werknemers. Uit internationale studies is ook aangetoond dat comfort van de werknemers de productiviteit verhoogt.

Naast deze projecten hebben we nog tal van projecten gerealiseerd.